Serinyol Anadolu Lisesi

Telefon : (0326) 233 3363
WEB https://serinyolanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Serinyol/Antakya
VİZYON : Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 8:00 DERS BAŞLAMA 12:00 ÖĞLE ARASI 12:45 DERS BAŞLAMA 15:05 DERS BİTİMİ
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilize Almanca
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Serinyol´a merkezden her 10 dakikada bir araç vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antakya´ya 16 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 9. Sınıf kontenjanı 102´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Adrese dayalı sistemden puan üstünlüğüne göre öğrenci yerleştirmesi yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının sonunda ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda üniversiteye yerleşen öğrenci sayımız 26´dır.
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol, basketbol ve halı saha turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler : 4006 TÜBİTAK BİLİM ETKİNLİKLERİ